I love this class
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I love this class

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

hiç unutamadığınız oyununuz oldumu

5 posters
YazarMesaj
siberpasha

siberpasha

hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Empty
MesajKonu: hiç unutamadığınız oyununuz oldumu   hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 8:59 pm

benim oldu;
çok küçük tüm ilk defa bilgisayar oynuyordum sonra masaüstünde o esrarengiz simgeyi gördüm sonra tıkladım birde ne göreyim mortal kombat 4 tam 5 saat o oyunu oynadım hala da o oyunu oynarım şimdiye kadarda hiç sıkılmadım
sizinde benim gibi hiç unutamadığınız bir oyununuz warmı
ugur_dike
Admin
ugur_dike

MesajKonu: Geri: hiç unutamadığınız oyununuz oldumu   hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 9:19 pm

eet benim de küçükken oynadığım ama şimdi bıraktığım oyunlar war.
ben küçükken pclere gider yazı yazardım hemen yukarıdan uzun boylu birileri gelirdi ve bana mayın tarlasını açardı hep açtılar...
https://9gsinifi.niceboard.com
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: hiç unutamadığınız oyununuz oldumu   hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 10:38 pm

Hiç unutmadığım tek oyun CONTER STRİKE Cool Cool HEr türlü AWP kit yaparım Twisted Evil
_BeGüm_

_BeGüm_

MesajKonu: Geri: hiç unutamadığınız oyununuz oldumu   hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Icon_minitimePaz Nis. 29, 2007 8:31 am

benimki ilk oynadığım oyun yani mario
ilk onu öğrenmiştim
Basketball Basketball Very Happy Very Happy Very Happy
http://9esinifi.niceboard.com
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: hiç unutamadığınız oyununuz oldumu   hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Icon_minitimePaz Nis. 29, 2007 10:17 am

Şşşşşş Hewr Türlüüü AVP --KİT-- Diyorum Yapılır diyorum ..beste bilir benim kitlerimi puhahaaa Twisted Evil
blade

blade

MesajKonu: Geri: hiç unutamadığınız oyununuz oldumu   hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Icon_minitimePtsi Nis. 30, 2007 8:43 pm

benıimde ilk ogrendıgım mario ' du habire onu oynardım sımdı isa 3b oyunlar onuyoz fifa onuyoz daha neler neler ama o zamanalr daha güzeldi sizce...
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: hiç unutamadığınız oyununuz oldumu   hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Icon_minitimePtsi Nis. 30, 2007 8:58 pm

Ben Sorları sewwwwerim bu yuzden gene CONTER STRİKE
erhan_riddick

MesajKonu: Geri: hiç unutamadığınız oyununuz oldumu   hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Icon_minitimePerş. Mayıs 03, 2007 3:11 pm

adı kanka gel kit ben counter-strikeyı 7 yıldır oynuyom özellikle awp super karma olarak colt yada keleş gellllll kittt bayramda super kit oluyo nasıl olsa para bol oluyo ister kazan ister kaybet suepr oluyo lol!
erhan_riddick

MesajKonu: Geri: hiç unutamadığınız oyununuz oldumu   hiç unutamadığınız oyununuz oldumu Icon_minitimePerş. Mayıs 03, 2007 6:02 pm

ben wala oyun olarak bilmemeki ya hepsi güzel ama şu ara knighttttt

ama önceden full ps oynardım yada fıfa işte

hiç unutamadığınız oyununuz oldumu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-