I love this class
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I love this class

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

korkucağın tek şey korkunun kendisidir

3 posters
YazarMesaj
siberpasha

siberpasha

korkucağın tek şey korkunun kendisidir Empty
MesajKonu: korkucağın tek şey korkunun kendisidir   korkucağın tek şey korkunun kendisidir Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 3:07 pm

ewet herkes bu konuyla ilgili bir kompozisyon hazirlasın Arrow
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: korkucağın tek şey korkunun kendisidir   korkucağın tek şey korkunun kendisidir Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 4:11 pm

Tamammmm Öyeeettmmmmeennnniiimmmm Very Happy
BeSt3yLüL
Admin
BeSt3yLüL

MesajKonu: Geri: korkucağın tek şey korkunun kendisidir   korkucağın tek şey korkunun kendisidir Icon_minitimePtsi Nis. 30, 2007 5:57 pm

la burası kompozisyon yarışmasımı allah aşkına ya...sen kompozisyonunu koy bis okurusda bisden beklersen dha çok beklersn bis derste yazı yazmayan insanlarıs =)

En son tarafından Ptsi Nis. 30, 2007 8:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: korkucağın tek şey korkunun kendisidir   korkucağın tek şey korkunun kendisidir Icon_minitimePtsi Nis. 30, 2007 8:20 pm

Ben yazarım kabiliyet meselesi biliyomusunuz birileri yazar birileri okur ..ben güzel yazarım niye ilk okulda odew yapmadımda hoca hep kompozisyon yazdırırdı bna da ondan kaynaklı bişey Smile
BeSt3yLüL
Admin
BeSt3yLüL

MesajKonu: Geri: korkucağın tek şey korkunun kendisidir   korkucağın tek şey korkunun kendisidir Icon_minitimeÇarş. Mayıs 02, 2007 11:38 am

ii o zmn adı ozanla beraber sende yaz Wink
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: korkucağın tek şey korkunun kendisidir   korkucağın tek şey korkunun kendisidir Icon_minitimeÇarş. Mayıs 02, 2007 9:14 pm

Yok ben yanlızları ;oynuycam tek yapcam scratch
erhan_riddick

MesajKonu: Geri: korkucağın tek şey korkunun kendisidir   korkucağın tek şey korkunun kendisidir Icon_minitimeC.tesi Mayıs 05, 2007 5:02 pm

ya ne komposizyon fln ben tırsıyorum bazı hıkayeler karşısında allah aşkına ne diyosunuz:affraid:

korkucağın tek şey korkunun kendisidir
1 sayfadaki 1 sayfası