I love this class
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I love this class

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Karar sırası sizde

5 posters
YazarMesaj
ugur_dike
Admin
ugur_dike

Karar sırası sizde Empty
MesajKonu: Karar sırası sizde   Karar sırası sizde Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 10:06 am

Düşünün çok zor bi karar verceksiniz

bu karar şu olcak ...bi Aşkınız bir tarafda aileniz.

sizce boyle bir karar verecek olsanız ailemi mi derdiniz

Yoksa AŞKI mımı derdiniz ???
https://9gsinifi.niceboard.com
ugur_dike
Admin
ugur_dike

Karar sırası sizde Empty
MesajKonu: Geri: Karar sırası sizde   Karar sırası sizde Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 10:06 am

ikiside olmassa olmazlardan o zmn ben olmassan böle 1 şeyde olmas o yüzden kenidim yok etmeye bakarım
https://9gsinifi.niceboard.com
blade

blade

Karar sırası sizde Empty
MesajKonu: Geri: Karar sırası sizde   Karar sırası sizde Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 10:21 am

KARDESIM BAK SANA KISA CVP BEN AİLEM DERIM ASK HER ZAMAN BULRUSN AMA AİLEYİ BULAMASSIN BIRda HAA KARDESIM Sad
_BeGüm_

_BeGüm_

Karar sırası sizde Empty
MesajKonu: Geri: Karar sırası sizde   Karar sırası sizde Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 11:16 am

soruya bak bea Very Happy
yeha bitch Very Happy
aile derim herhalde..
http://9esinifi.niceboard.com
adi
Misafir

Karar sırası sizde Empty
MesajKonu: Geri: Karar sırası sizde   Karar sırası sizde Icon_minitimePaz Nis. 29, 2007 10:08 am

Ben 1 dk bile düşünmeden o ortamdan çıkar gider bozuntuya vermem hayatıma dewam ederim monkey cheers
elanor

Karar sırası sizde Empty
MesajKonu: Geri: Karar sırası sizde   Karar sırası sizde Icon_minitimePaz Nis. 29, 2007 1:15 pm

bnce neden seçim yapmak zorunda kaldığıma bağlı eğer bu şeçime bni ailem zorluyorsa aşk derim ama sewdiği çocuk zorluyosada ailem derim deişir ailemin seçim yapmam için yapıcağı mantıklı bi açıklaması warsa ailem derim ama çoookk sewiyosam da aşkımı seçerim öle bişi işte zamana ne kadar sewdiğime o anki ruhsal halime bağlı Wink
BeSt3yLüL
Admin
BeSt3yLüL

Karar sırası sizde Empty
MesajKonu: Geri: Karar sırası sizde   Karar sırası sizde Icon_minitimePtsi Nis. 30, 2007 6:30 pm

elanor demiş ki:
bnce neden seçim yapmak zorunda kaldığıma bağlı eğer bu şeçime bni ailem zorluyorsa aşk derim ama sewdiği çocuk zorluyosada ailem derim deişir ailemin seçim yapmam için yapıcağı mantıklı bi açıklaması warsa ailem derim ama çoookk sewiyosam da aşkımı seçerim öle bişi işte zamana ne kadar sewdiğime o anki ruhsal halime bağlı Wink

harikasın sena bnde öle yaprdım =) ama herkesi alırım karsma annemi asla we asla karsıma almam....adının sölediide dooru gibi =)
adi
Misafir

Karar sırası sizde Empty
MesajKonu: Geri: Karar sırası sizde   Karar sırası sizde Icon_minitimePtsi Nis. 30, 2007 8:10 pm

Bence bu anketi değğiştirelim bn bi ara daha güzel bvi anket koyarımn ( buda bnm anketim di de )

Karar sırası sizde
1 sayfadaki 1 sayfası