I love this class
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I love this class

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !!

2 posters
YazarMesaj
elanor

iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !! Empty
MesajKonu: iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !!   iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !! Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 7:43 pm

iğrenç espiriler bölümü dolduğu için iğrenç fıkralar yazıyım dedim o kadar iğrençlik yetmezse bi de bunları okuyun arkadaşlar Very Happy

Üç vampir varmış birisi de temelmiş bi gün biri gitmiş sonra bu ikisinin yanına her tarafı kan içinde gelmiş Naptın demişler şu direği görüyomusunuz demiş Evet demişler
arkasındaki binayı ??demiş Eet demişler işte ordaki birini yedim demiş
sonra ikinci vampir gelmiş her tarafı kan içinde naptın sen demişler şu direği görüyomusunuz demiş.Evet demişler a rkasındaki binayı ??demiş eet demişler işte ordaki bi adamı yedim demiş.Sonra temel gelmiş.Heeeerrrrr tarafı kan içinde naptın temel bu kadar demişler şu direyi göriimisiniz daa demiş evet demişler
işte ben oni görmedim demiş Smile

arkadaşlar aklıma başka gelmiyo yaw aklıma geldikçe yazarım şimdilik bu kadar Wink
r_holigan

r_holigan

MesajKonu: Geri: iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !!   iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !! Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 7:49 pm

BİTANEM DAHA NE OLSUN GÜZEL İSTE (GERCİ İKİSİNİDE DUYDUM AMA) YAAAA KİMİN BİTANESİİ YAA CANIM BENİM Very Happy Very Happy
http://redholigan.azbuz.com
elanor

MesajKonu: Geri: iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !!   iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !! Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 7:54 pm

madem duydun insan çaktırmaz yaw nerden buldun bayıldım ilk kez duyuyorum falan der nese bitanem bi pot kırdın ama affedildin Wink arkadaşlar siz ilk kez okuyomuş gibi okuyun yada öle söliyin Smile
r_holigan

r_holigan

MesajKonu: Geri: iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !!   iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !! Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 8:06 pm

AMA BİTANEM SANA YALAN SÖLESEM DAHAMI İİİ OLURDU
http://redholigan.azbuz.com
elanor

MesajKonu: Geri: iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !!   iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !! Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 1:21 pm

nese konuyu uzatmayalım cnm daha sonra uzun uzun knşrz Smile arkadaşlar daha önce sölediğim gibi siz okuyun duyduysanızda duymamış gibi yapın Wink
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !!   iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !! Icon_minitimeC.tesi Nis. 28, 2007 2:08 pm

Şimdi SANA yenge diycem ama kızma bna yengemsin ..aranıza bi girizgah yapcam ben ..ulen ekram kardeşim benim sn niye duymamıs gibi dawranmıyon üzme yengemiii AAAAAAAAAAAAA ayıptır Razz Razz:P:P:P:P

iğrenç espirilerden sonra şimdide iğrenç fıkralar !!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-