I love this class
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I love this class

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

@d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )

4 posters
YazarMesaj
adi
Misafir

@d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Empty
MesajKonu: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimePerş. Nis. 26, 2007 10:31 pm

gözyaşım, utangaç boynunun inciden kolyesi olsun. her damla, vefasız teninde bir veda busesi olsun.

Ay doğarken bir söğüdün ardından, Göl yüzünde sisli bir esintiyle, Akşamın göğsüne hüzün serperek, Ve yağmurdan geceye Çiçekli perdeler çekerek, Beni düşün... Beni düşün, unutma

UNUTTUM UNUTURUM DEDİM OLMADI YİNE BECEREMEDİM SENİ HER GÖRDÜĞÜNDE KÜT KÜT ATMAK ZORUNDAMIYDI KALBİM O HAKLI ASLINDA SUÇ BENİM ONA DUR DİYEMEDİM

Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi...

Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimePerş. Nis. 26, 2007 10:31 pm

Ya biraz arabeske mikaçıyo bu sözler No
elanor

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 4:32 pm

yooo bnce arabeske kaçmamış.zaten neyin içinde aşk sewgi warsa güsel oluyo ya Very Happy
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 4:34 pm

Aşkı Ben sözlerle anlatamam Duygularımı bi türlü gösteremem Ama bunları yazınca yada koyunca herkes aaa kıroya bak diyo ki bnm kırolukla uzakdan yakından alakam olmaz..ama Aşkıma hediye olsun bunlar Bu arada senle ekremide unutmam sizede hediyem olsun Smile
_BeGüm_

_BeGüm_

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 5:43 pm

çok güzelmiş
ama kırolukla alakası yok bile Very Happy
http://9esinifi.niceboard.com
_BeGüm_

_BeGüm_

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 5:43 pm

Very Happy
http://9esinifi.niceboard.com
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 5:47 pm

Allahıııımmm biliyoooduuummm duygusal bi rap ci olduğumu ..Duygu Seli felan lol!
r_holigan

r_holigan

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 9:16 pm

SİTEMİZİN CEZASI (ALLAHIN CEZASI NERDEN GELDİN SEN) Laughing Laughing HARBİ GÜZEL AMA
http://redholigan.azbuz.com
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimeCuma Nis. 27, 2007 9:25 pm

ADıgüzel Ya -- yaptıklarıda güzelll ---yani benim
BeSt3yLüL
Admin
BeSt3yLüL

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimePaz Nis. 29, 2007 2:11 am

UNUTTUM UNUTURUM DEDİM OLMADI YİNE BECEREMEDİM SENİ HER GÖRDÜĞÜNDE KÜT KÜT ATMAK ZORUNDAMIYDI KALBİM O HAKLI ASLINDA SUÇ BENİM ONA DUR DİYEMEDİM...

Adı bu çok gsl cnm da sonuncusu biras arabesk gibi...kefen gül fln =) nese btnm emeine sğlk Wink

En son tarafından Paz Nis. 29, 2007 4:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
adi
Misafir

MesajKonu: Geri: @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )   @d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse  ) Icon_minitimePaz Nis. 29, 2007 9:13 am

BIrakın Arkadaşlar ya niye beni kandırıyosunuz bakın arabesk çıkdı işte zuhahaaaa lol!

@d!!!! Bunada Bi el Attsın ( beceriksizdir Ama Neyse )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-