| Pinhani | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ugur_dike Admin
| Konu: Pinhani Paz Haz. 03, 2007 8:17 pm | |
| burayı doldurucak arkadaşlara bırakıom | |
|
| |
argo
| Konu: Geri: Pinhani Paz Haz. 03, 2007 8:20 pm | |
| Grup Üyeleri [değiştir]Resim:Zeynep Eylül Üçer.jpg Zeynep Eylül Üçel Zeynep Eylül Üçer [değiştir]Grubun Bas Gitarist ve Vokalisti
16 Eylül 1985'te İstanbul'da doğdu.Çocukluğu Teşvikiye'de geçti.1991-1997 yılları arasında TRT İstanbul Çocuk Korosu'nda şarkı söyledi.Orta okula İstanbul'da başladı. 1 yıl sonra ailesiyle Antalya'ya yerleşti.Antalya Koleji'nde okudu ve okulu adına 2.ligde uzun süre basketbol oynadı.Sinan'ın ona hediye ettiği bas gitarla aktif müzik yaşantısı başladı.Müzik öğretmeni olan annesinden solfej ve armoni dersleri aldı. 2004'te demo kaydı için İstanbul'a geldi.2005'te albüm kaydının başlamasıyla yeniden İstanbul'a yerleşti.
Sinan Kaynakçı Sinan Kaynakçı [değiştir]Grubun Vokalist ve Ritm Gitaristi
25 Aralık 1979'da İstanbul'da doğdu.Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti.Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu.Müziğe bu okulda başladı. 1995 yılında yan flüt ve gitar çalmayı öğrendi. 1996 yılından itibaren aralıklarla Stüdyo Hiphop'ta bateri dersleri aldı. 2001-2003 yılları arasında "Van Basten" grubuyla Beyoğlu barlarında canlı müzik yaptı.Bu dönemde kendi parçalarını yazmaya başladı.Farklı hedefleri nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldı.2004 yılı sonunda Zeynep'le kaydettikleri demoyu Akın Eldes'e dinletti ve albüm kaydı başladı.
Hami Ünlü Hami Ünlü [değiştir]Davulcu
12 Mayıs 1985'de İstanbul da doğdu. Orta okul ve liseyi Notre Dame de Sion'da okuduktan sonra 2004 senesinde Galatasaray Üniversitesi İktisat Böümünü kazandı. Şu sıralar üniversiteye devam etmektedir. Müzik hayatı 2000 senesinde kayıt olduğu Drum Club'ta başladı. Ders aldığı Drum Club hocaları arasında Hakan Açıkalın, Bülent Akbay, Alişan Topaloğlu ve Berke Özgümüş yer almaktadır. Ortaokul ve lise yıllarında amatör anlamda cazla ve davulla iç içe yaşadı. Üniversitede Paris Konservatuarı Caz bölümünde hoca olan Phillipe Poussard eşliğinde caz atölyelerine katıldı. 2006 mayıs ayında Pinhani grubuna dahil oldu. Ayrıca zaman zaman Akın Eldes Trio konserlerinde de çalmaktadır. | |
|
| |
argo
| Konu: Geri: Pinhani Paz Haz. 03, 2007 8:21 pm | |
| Ben Nasıl Büyük Adam Olacağım Akor Favorilerime ekle
Seslendiren: Pinhani
Pinhani_ben nasıl büyük adam olacağım
Fm# E Bm Fm# Görmezdim önümü görmezdim, okudum yıllarca hep okudum Fm# E Bm Fm# Okumaktan boynumu büktüm yoruldum
Bilmezdim Adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım
Koştum dere tepe aştım dolaştım
Kimin uğruna, ne uğruna
Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam Kötü olmak seni geri getirir mi acaba
Sevmezdim okulu sevmezdim, okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim Denemekle olmadı zaten yenildim
Kimin uğruna, ne uğruna
Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam | |
|
| |
argo
| Konu: Geri: Pinhani Paz Haz. 03, 2007 8:22 pm | |
| Beni Al Akor Favorilerime ekle
Em Am D G Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan Em Am D G Yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan Em Am D G Geriye ne kalırdı yaşananları atsan Em Am D G Seni bir daha yaşamak isterim aslında
Beni al kucağına, elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına, elimi beline sar Beni almadığın an ölürüm beni al
Biraz önce uyurken seni koynuma aldım Dudağından öperken uykudan uyandım Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim Yanına gelebilsem bir daha dönmezdim
Beni al kucağına, elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına, elimi beline sar Beni almadığın an ölürüm beni al
Beni al kucağına, üşürüm sabaha kadar | |
|
| |
argo
| Konu: Geri: Pinhani Paz Haz. 03, 2007 8:22 pm | |
| Dön Bak Dünyaya Akor Favorilerime ekle
Pinhani_dön bak dünyaya
Bm G Yalnız kaldıysan, kalkıp pencerenden bir bak
A D Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü
F# Dön bak dünyaya
Bm G Herkes gitmişse, sakince arkana dön bir bak
A D Dostun kalmış mı, aşkın solmuş mu
F# Dön bak dünyaya, dön bak dünyaya
Bm G Bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız
A D F# Ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan
Bm G Asla vazgeçme, kalkıp da pencerenden bir bak
A D Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü
F# Dön bak dünyaya | |
|
| |
argo
| Konu: Geri: Pinhani Paz Haz. 03, 2007 8:23 pm | |
| Hele Bi Gel Akor Favorilerime ekle
-Pinhani-
İntro: F - Dm - E - Am -
Am Dm İçinden geleni söyle, kalırsa yazık olur F E Hayata küsüverirsin, hüzünler seni bulur Am Dm Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için F E Başından geçeni anlat, masaldır benim için
F Dm Hele bi gel, uzaklar sana gelir E Am Sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir F Dm Hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler E Am Yazık olur, hadi gel kurtar bizi
Not:(hepsi bareli) | |
|
| |
argo
| İstanbul'da Akor Favorilerime ekle
G#m F# E Yol kenarında oynayan çocuklar gibi C#m G#m Topum kaçtı bugün yola G#m F# E Evin önünde sulanmayan çiçekler gibi C#m G#m Başım düştü saksıma
F# E C#m G#m İstanbulda kimim var, kimin için bu toz duman F# E C#m G#m İstanbulda neyim var, ne kaldı ki kalabalıktan
G#m F# E Kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi C#m G#m Sığındım senin sıcaklığına G#m F# E Sevemiyorsan istanbul’u benim gibi C#m G#m Kaçalım yine bozkırlara
F# E C#m G#m İstanbulda kimim var, kimin için bu toz duman F# E C#m G#m İstanbulda neyim var, ne kaldı ki kalabalıktan
G#m F# E Yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi C#m G#m Alıştım ben yuvarlanmaya
F# İstanbul’da… | |
|
| |
ugur_dike Admin
| | |
|
| |
argo
| Konu: Geri: Pinhani Paz Haz. 03, 2007 8:24 pm | |
| Yıldızlar Akor Favorilerime ekle
İntro:bm-f#m-G Bm F#m G Bm Bm-f#m-G-bm ) 2
Bm F#m G Gökyüzünde ne çok yıldız var Bm F#m G Bm Biri parlak biri ürkek biri yalnız diğeri sanki burda Bm F#m G İçimizde ne çok hırsız var Bm F#m G Bm Biri aldı beni götürdü sonra sattı hem de yok pahasına
D A Ahhh şu hırsızlar Bm F#m G Bm Her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar D A Ahhh karanlıklar Bm F#m G Bm Seni benden seni dünden seni gerçeklerden korurlar
Tekrar | |
|
| |
argo
| Konu: Geri: Pinhani Paz Haz. 03, 2007 8:24 pm | |
| Unutuldular Akor Favorilerime ekle
Dm Am Su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler
Bb Dm Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz
C Cm# Dm Seni beklemekten, seni özlemekten bu halimiz
Am İnandığın masallar birer şarkı oldular
Bb Dm Sana imkansızlıkları unutturdular